Bejelentkezés

Ahhoz, hogy oldalunk szolgáltatásait igénybe tudja venni kérjük, a regisztációt követően jelentkezzen be oldalunkra. A Bejelentkezéshez a regisztrációs során megadott e-mail címre és jelszóra lesz szüksége. Amennyiben facebook segítségével regisztrált oldalunkra kérjük, hogy kattintson a “Belépés a facebookkal” gombra, majd azonosítsa magát a facebookon használt e-mail címe és a hozzá tartozó jelszó segítségével.


belépés

Lehetősége van egyszerűen a facebook profiljával és belépni oldalunkra.
Ehhez mást nem kell tennie, csak kattintson a “Belépés a facebookkal” gombra.
Az első belépés során rendszerünk automatikusan regisztrálja Önt az oldalra. A "Belépés a facebookkal" gombra kattintással Ön automatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot.
Belépés facebook-al
Belépés a facebookkal
A Borkatedrális Pincészet csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon nekünk az info@borkatedralis.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Borkatedrális Pincészet Csapata