Regisztráció

Ahhoz, hogy a Borkatedrális Pincészet szolgáltatásait igénybe tudja venni, regisztráció szükséges. Az alábbi űrlap segítségével van lehetősége regisztrálni oldalunkra. Kérjük, hogy adja meg e-mail címét és bejelentkezéshez használni kívánt jelszót. Tekintse meg az Általános Felhasználási Feltételeket és a szürke négyzetre kattintva fogadja el azokat. A regisztráció véglegesítéséhez kattintson a “Regisztrálok a fenti adatokkal” gombra. Ezt követően megerősítő e-mailt küldönk a megadott e-mail címre. Kérjük, amennyiben teheti, ne használjon @freemail végződésű e-mail címeket, mert leveleink technikai okok miatt, nem biztos, hogy megérkeznek majd Önhöz.


Regisztrálok a fenti adatokkal
Lehetősége van egyszerűen a facebook profiljával és belépni oldalunkra.
Ehhez mást nem kell tennie, csak kattintson a “Belépés a facebookkal” gombra.
Az első belépés során rendszerünk automatikusan regisztrálja Önt az oldalra. A "Belépés a facebookkal" gombra kattintással Ön automatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Nyilatkozatot.
Belépés facebook-al
Belépés a facebookkal
A Borkatedrális Pincészet csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon nekünk az info@borkatedralis.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Borkatedrális Pincészet Csapata